Zimní potraviny: organické recepty

Udělat předkrmy pomocí organických složek tak, aby splňovaly tyto bodavá bolest z hladu ve zdravém způsobem. 769 AKCIE FacebookTwitterGoogle + E-mail By: ANI | New Delhi | Zveřejněno: 19 leden 2017 12:40  Nejlepší zimní recepty, zimní biopotravin, recepty zůstat zdravý v zimě, zimní jídlo, zimní recepty, biopotravin, zimní polévky dušená masa, kebab kotlety na zimu, Gajar ka Halwa recept, indická expresní, indická expres zprávy mít zdravé a plnění stravování pro zůstat v teple a aktivní během zimní sezóny. (Zdroj: Thinkstock Images, Pixabay) „Zima je čas pro větší pohodlí, pro dobré jídlo a teplo, pro dotek přátelské ruky a na kus řeči u ohně: to je čas doma,“ tak šel citát od renomovaného britského básník a literát, Edith Sitwell , V Indii, nástup zimy je poznamenán chlad ve vzduchu, vzájemná náklonnost k horkým Chai a celou řadu komfortních potravin těšit. Tradičně, během zimy, lidé obvykle dopřát v těžkých a tučných jídel, jako jsou parathas, pakodas a podobných jiných sladkostí a občerstvení. Zatímco tyto potraviny pomáhají udržet nám teplo, tam je vždy prostor pro stravování světlo a biopotraviny, bez zatěžování naše zdraví. S Madhusudhan, Chief Farmer, back2basics sdílí některé jedinečné organické recepty na zimu, které jsou obě zdravé a chutné. Polévky a dušená masa: Polévky a / nebo dušená masa je možná nejvíce uklidňující potraviny požívají během zimy. V Indii, polévky jsou více obyčejně vyrobeny ve formě Shorba, což je druh polévky / guláš vyrobené buď s masem nebo zeleninou. Pojďme se podívat na nějaké zimní recepty na polévku. • Lemon a koriandr polévka – Být bohatým zdrojem vitaminu C, citron pomáhá při posílení imunity, a pomáhá udržovat onemocnění jako je kašel a studený na uzdě. Podobně, koriandr je skvělým zdrojem vlákniny, železa, vitamínu K a bílkovin. Jasně polévka z čerstvých surovin, jako je zelí, špenát, houby a přidáme sůl & pepř podle potřeby. Můžete také přidat krevety, nebo grilované nebo zastřeným kuře, aby bylo více náplň. Ozdobte snítkou koriandru a užít si teplé a příjemné jídlo. • mrkve a červené řepy polévka – mrkev byly dlouho považovány za jeden z nejzdravějších kořenové zeleniny, protože má vysoký obsah beta-karotenu a vlákniny. Je také dobrým zdrojem vitamínů, draslíku a manganu. Podobně beetroots jsou dobrým zdrojem vitaminu C a B vitaminu kyseliny listové. V kombinaci, tato zelenina vytvořit velmi výživné a zdravé jídlo, které mohou pomoci jeden držet různé neduhy na uzdě. Lehce osmahneme nakrájenou mrkev a červená řepa na pánvi s trochou zázvoru, kmínu a teplými bylinkami, jako bobkový list, a pak pyré stejný získat hustou konzistenci. Kmen stejný, a vychutnat si bowlful dobra.